Selasa, 22 Februari 2011

' WHAT EVER ' KURANG AJARKAH AYAT NIH?

Terlajak perahu boleh diundur..ehm cam tak best pula ayat nih, orang sekarang banyak pakai kereta..kita tukar sikit terlajak parking boleh diundur, terlajak sms.. memang gaduh besar..


Inilah yang terjadi kepada sahabat R E A D. Puncanya adalah ayat ini..



' WHAT EVER.. '


Sebelum tu, saya nak minta pendapat koranglah, apa pendapat korang tentang ayat di atas. Bagi saya, what ever dalam pemahaman biasa, 'apa-apa ajelah'. Kurang ajarkah ayat tersebut. Tapi tak tahulah pula saya kalau ada maksud lain. 


4 ulasan:

.::cintabungablogspot::. berkata...

READ... i've got something for u :)


http://ikmalira87.blogspot.com/2011/02/awards-untuk-follower-kami.html

R E A D.. berkata...

Waa..thank you awak. Nanti READ gi ambil award yer. Mekasih banyak2.

Dda Ly berkata...

saye x rse pulak cam kuang ajo..:)
tgk nada org tu ckp la kot..

meh singgah umah..
http://laydie-dda.blogspot.com

keep in touch yeee..♥♥

unknown girlz berkata...

uhu...bg saya.. word tu bila dah malas nk layan..hehe :p

tapi dalam nada gurauan la..~