Selasa, 15 Februari 2011

SEMUA NI.. EN.BEN PUNCANYA


Usai makan malam, sebelum tidur memang dah niat dalam hati nak tulis satu artikel. Sejak tengah makan tadi, tetiba jer idea hadir dalam minda. Dengan penuh bersemangat, saya pun log in ke blogger account.

Waa..what happen to my blog. Tetiba jer ramai follower ni. Meriah nyer malam ni. Siasat punya siasat rupanya semuanya berpunca dari En. Ben. Dialah penyebab utama ramai yang sudi terjah blog picisan ini.

Kepada En. Ben, terima kasih sebab sudi memberi peluang dan semangat kepada semua blogger-blogger baru. Kepada yang sudi follow dan terjah blog saya, terima kasih juga. Nanti saya terjah blog you all yer. Muaahhh..

Em..apa yang saya nak tulis untuk entri malam ni yer? Cam na boleh hilang ingatan ni. Emmmm..ni semua En. Ben puncanya....

3 ulasan:

logorithm berkata...

Read termakan semut kot? Hehe...

Nick name R E A D.. berkata...

Mana tahu firasat mu itu betul Logo. Semut punya efek, jangan buat main tau..hahaha.. Tq sebab support this picisan blog.

AdiaLuze berkata...

Mekasih follow akak...akak di sini untuk memfollow awak jugak (37) ^______^