Jumaat, 11 Februari 2011

TERIMA KASIH KEPADA BLOGGER OTAI INI..


Adakah mataku tersalah melihat? Tidak. Aku tidak bermimpi sebab sekarang ni waktu bekerja. Mana boleh tidur. Tu curi tulang namanya. Tapi yang pasti dan aku rasa terharu En. Ben sudi menjadi follower blog aku. Sapa kata En. Ben tak blogwalking? Eh..ada orang kata. Nanti korang search kat blog En. Ben untuk pastikan ada tak En. Ben tulis bab blogwalking ni. Aku pe lagi, terus terjah blog En. Ben semula untuk ucap terima kasih. (Klik link merah untuk baca ucapan)


Yang kedua best untuk hari ini, bila En. Mazidul telah letak blog aku dalam senarai sahabat bloggers. Aku pun terjah semula  ke blog beliau untuk ucapan terima kasih. (Klik link merah untuk baca ucapan). En. Mazidul aku hormat sebab walau sibuk dengan kerjaya sebagai wartawan namun beliau tetap komited update blog setiap hari. Beliau ada 3 blog setakat ini.

Kata En. Mazidul..Read, Happy Writing..akan aku ingat setiap kali mood untuk menulis seakan down. Menulis adalah salah satu cara untuk hilangkan tekanan.


3 ulasan:

Fariq berkata...

kata2 mazidul je yg dia ingat??!! :terkejut..
kawan2 blogger yg lain macam mane?? :merajuk

Nick name R E A D.. berkata...

Alamak sekali En. Fariq dah merajuk ler..camna nak settle ni. Buat 1 entri boleh tak? Hehehe..

Abang Zul berkata...

Congrats...

Besar maknanya tu... besar juga tanggungjawab untuk mengekalkan prestasi.

All the best !