Isnin, 14 Mac 2011

SEGMEN SOAL CINTA : LELAKI VS PEREMPUAN


Jika anda blogger PEREMPUAN maka inilah soalannya ..

LELAKI pilihan anda ?
Seperti En Ben..(hehe..) 


Perlukah lelaki SEKSI ? Definasi SEKSI seorang lelaki bagi anda ?
Tak perlu. To me, lelaki SEKSI akan menjadi mangsa GAY tegar..huhu 

LELAKI pastinya sanggup berkorban demi cinta .. Apakah anda rasa LELAKI hanya berkorban sebelum memiliki cinta anda ? Apa jadi selepas dah miliki cinta anda ?
Tgk siapa jodoh anda juga. Jika benar lelaki itu benar-benar cintakan anda, dia akan terus berkorban untuk mempertahankan cintanya, membahagiakan cintanya selagi hayat dikandung badan. 


Pastinya anda tidak sanggup BERMADU bukan ? Kenapa ?
Sanggup bermadu itupun jika bakal madu sanggup jaga saya bila dah tua nanti. hehe.. 

Jika anda mengetahui pasangan anda punya teman wanita lain , apakah yang akan anda lakukan ?
Tinggalkan dia, cari yang lain. Den malas nak fikir panjang dah. Love me or leave me..Okay! 


" Jujurlah padaku, bila kau tak lagi cinta. Tinggalkanlah aku bila tak mungkin bersama.."

LELAKI atau PEREMPUANkah mudah berlaku curang ?
Dua-dua 2 X 5. Kalau kita baik, insyaallah baik juga pasangan kita. Amin. 


SETIA... pada pendapat anda , siapakah yang lebih setia pada cinta ? Apakah buktinya ??
Sama jer En. Ben. Dua-dua 2 X 5. Tak der bezanya. Itulah realiti kehidupan. Contoh, kita lihat single parents, ada lelaki yg terus setia pd arwah isteri, strive menjaga anak-anak. Dan ada juga perempuan yg terus setia pd arwah suami, terus setia dan menjaga anak-anak dgn penuh rasa cinta. Sama jer. 


Apakah anda seorang yang mudah cemburu ?
Cemburu? Kalau yg berpada-pada okaylah. Tapi tak nak ke tahap kritikal. Contoh, saya cemburu sebab En. Ben punya traffic mantop gila..


Nota : Sesekali join segmen untuk menambah rakan blogger dan support rakan blogger..Nak join klik sini

4 ulasan:

noraim berkata...

singgah dari blog BA :)

R E A D.. berkata...

Tq sebab sudi singgah..

tika berkata...

singgah dr blog BA...
nice sharing...

*huhu..ade sound effect dr Radja lg tu...

noraim berkata...

singgah sini baca pendapat. nak join tp xde idea. huhu.