Khamis, 17 Mac 2011

JANGAN TUNGGU..WALAU KU CINTAKAN MU..

Perrghhhh..mengimbau kembali ke zaman dulu-dulu. Very touching this song. I'm veru sure you all pernah ada pengalaman terjumpa semula bekas kekasih kan. Mari kita share sama-sama that memori.

Lagu AKU DAN KAMU from Flop Poppy lama dah saya tak dengar. Entah ler tiba-tiba jer 'mengidam' nak dengar lagu ni. 


Moral of this song, kisah cinta kita yang dulu-dulu tu, simpan sahaja sebagai kenangan. Tak perlu nak buka lembaran baru dan bab baru. Ex-boyfriend kita tu dah ada family sendiri dan macam tu juga dengan kita, dah ada family sendiri juga, masing-masing dah ada keluarga sendiri.

" Mana boleh R E A D, susah tau. Dia, my first love. "


Erm, boleh dan tak susah. Yang sudah tu sudah la. Jangan terlalu ikutkan perasaan. Guna akal dan berfikir. Telah tertulis, tiada jodoh antara kalian. Tidak perlu melawan takdir. Yang susah nanti, diri sendiri juga.





JANGAN DITUNGGU PASTI TAKKAN BERLAKU, 

WALAU KU CINTAKAN MU

BIAR DISIMPAN ADAKAN SEMPADAN

AKU DAN JUGA DIRIMU....



2 ulasan:

missh aryeika berkata...

; jangan di kenangkan lg kisah lame .
yang lepas biarkan ia nye berlalu jea .

D i n berkata...

floop popy dulu femes..:D