Ahad, 23 Januari 2011

JEJAKA YANG KALIS API



Betul tak cakap aku, jejaka yang sorang ni memang kalis api. Steady jer walau tangan dan kepala berapi tu. Memang dia tahan hangat. Sehangat blognya JEJAKA TERHANGAT yang aku suka baca. 

Semua artikelnya hangat, mahu terkena juga tempias bahangnya kepada yang terasa! Aku terjumpa blog beliau semasa dia tengah review blog GreenAppleKu. Blog tu pun dah masuk dalam senarai blog yang aku suka baca tapi next time aku cerita detail ya.

Kehangatan Jejaka Terhangat ni, aku suka sebab hangat yang kena pada tempatnya. Yang aku pantang, orang yang hangat tidak kena tempatnya. Alah, orang yang marah tak kena tempat. Bergaduh dengan orang lain, habis semua orang kena marah, kena tengking. Karang kena simbah ngan satu baldi air jugak orang macam ni. 


5 ulasan:

Fariq berkata...

perghh,, blog otaiku masuk sini,, salute,,
JT mmg terbaik,, boleh blaja byk daripada dia.

btw,, u baru start blogging kan.. cari tips berblogging ye,, mantapkan blog,, takpon tanya je JT tu,, dia tak kedekut ilmu la,, hehe.. salam kenal,,

Diorang Tak Takut Ke Buat Filem Macam Tu?

Fariq berkata...

perghh,, blog otaiku masuk sini,, salute,,
JT mmg terbaik,, boleh blaja byk daripada dia.

btw,, u baru start blogging kan.. cari tips berblogging ye,, mantapkan blog,, takpon tanya je JT tu,, dia tak kedekut ilmu la,, hehe.. salam kenal,,

Diorang Tak Takut Ke Buat Filem Macam Tu?

Read My Blog berkata...

Tq to Fariq sebab follow blog yang baru ni. Insyaallah dengan adanya pertolongan dari semua otai, kejayaan pasti milik semua..

kina_razali berkata...

singah sini =D.mind to visit me back.
nak baca tentang gadis yg tewas sesama mereka?jom lar singah =D

Jejaka Terhangat berkata...

wahh..thanks ye sudi buat entri pasal Jejaka Terhangat..mmg aku ada tujuan berblogging ni..bukan utk luahkan perasaan marah or tak puas hati semata2..aku nak selitkan unsur dakwah dan nasihat skali kat bloggers lain..biar kita yg kawal hati, bukan hati yg kawal kita..kalo hati yg kawal, tu yg jadi gado2, hangat tak kena tempat..

tq lagi skali..aku dah follow blog ni..=)